Buka ménu utama

Arahan, Indramayu

kacamatan di kabupatèn Indramayu, Indonèsia


Arahan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Arahan

Peta lokasi Kacamatan Arahan
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Indramayu
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Indramayu, Jawa Barat

 

Kacamatan: Anjatan | Arahan | Balongan | Bangodua | Bongas | Cantigi | Cikedung | Gabuswétan | Gantar | Haurgeulis | Indramayu | Jatibarang | Juntiyuat | Kandanghaur | Karangampél | Kedokan Bunder | Kertasemaya | Krangkéng | Kroya | Léléa | Lohbener | Losarang | Sindang | Sliyeg | Sukagumiwang | Sukra | Trisi | Widasari