Arahan, Indramayu

kacamatan di kabupatèn Indramayu, Indonèsia

Arahan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Arahan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténIndramayu
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.12.19

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit