Arahan Lor, Arahan, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Arahan Lor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Arahan, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Arahan Lor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanArahan




Gnome-home.svg