Buka ménu utama

Raden Arifin dibabarkeun di Cimahi taun 1902 pupus taun 1976.anjena pernah jadi wartawan, sutradaraa sandiwara jeung felm. mimitina anclub kana sandiwara dina pas erek kaajadian Perang Dunia II, sareng Andjar Asmara, Bahtiar Effendi jeung suska ngadirikeun sandiwara "Bolero" nu ges ngurilingan Sumatra jeung Singapura.salianti sok dina sandiwara anjeunna sok nulis artikel nu mana artikel éta disebarkeun di kota kota gede nu aya di indonesia dina waktu jajahan jepang. seer pangalaman anu di jalankeun ku anjena di antarana pernah jadi pimpinan redaksi majalah hiburan varia saatos pupusna andjar asamara, seer pisan pelm anu di sutradai anjena.