Buka ménu utama

Arjasari, Leuwisari, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Arjasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Leuwisari, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Arjasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanLeuwisari



Gnome-home.svg