Buka ménu utama

Leuwisari, Tasikmalaya

kacamatan di kabupatèn Tasikmalaya, Indonèsia


Leuwisari nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Kacamatan Leuwisari

Peta lokasi Kacamatan Leuwisari
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Tasikmalaya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Eusi

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit