Arjawinangun, Cirebon

kacamatan di kabupatèn Cirebon, Indonèsia

Arjawinangun nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Arjawinangun
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCirebon
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.09.24

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit