Buka ménu utama

Asép nyaéta hiji ngaran nu ilahar dipaké keur ngaranan urang Sunda lalaki. Kecap turunan tina asep diantawisna acep, cecep, tetep.

Asal kecapÉdit

Ngaran 'Asep' (dibaca asép), minangka ngalandikeun budak anu kasep.

Inohong-inohong nu make ngaran AsepÉdit