Buka ménu utama

Asahan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Jabung, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Asahan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanJabung

Citakan:Jabung, Lampung Wétan


Gnome-home.svg