Buka ménu utama

Asan Tanjong, Nurussalam, Aceh Timur

Asan Tanjong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Nurussalam, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Asan Tanjong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanNurussalam

Citakan:Nurussalam, Aceh Timur


Gnome-home.svg