Buka ménu utama

Nurussalam nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Nurussalam

Peta lokasi Kacamatan Nurussalam
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Timur
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Aceh Timur Citakan:Nurussalam, Aceh Timur


Nuvola filesystems folder home.png