Buka ménu utama

Astanajapura, Astanajapura, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Astanajapura nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Astanajapura, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Astanajapura
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanAstanajapura




Gnome-home.svg