Buka ménu utama

Astanajapura, Cirebon

kacamatan di kabupatèn Cirebon, Indonèsia


Astanajapura nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Astanajapura

Peta lokasi Kacamatan Astanajapura
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cirebon
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Eusi

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Cirebon, Jawa Barat

 

Kacamatan: Arjawinangun | Astanajapura | Babakan | Beber | Ciledug | Cirebon Barat | Cirebon Selatan | Cirebon Utara | Ciwaringin | Dépok | Dukupuntang | Gebang | Gegesik | Kaliwedi | Kapetakan | Karangsembung | Klangenan | Lemahabang | Losari | Mundu | Pabedilan | Palimanan | Pangenan | Panguragan | Plumbon | Sédong | Sumber | Susukan | Susukanlebak | Waled | Weru