Buka ménu utama

Astanalanggar, Losari, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Astanalanggar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Losari, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Astanalanggar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanLosari




Gnome-home.svg