Buka ménu utama

Astra Ksetra, Menggala, Tulang Bawang

Astra Ksetra nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Menggala, Kabupatén Tulang Bawang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Astra Ksetra
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang
KacamatanMenggala

Citakan:Menggala, Tulang Bawang


Gnome-home.svg