Auckland Grammar School

Auckland Grammar School

Auckland Grammar School mangrupa sakola sekundér husus keur budak, perenahna di Auckland, Selandia Anyar. Pangajaran ti Taun 9 ka Taun 13 [1]. Mangrupa salah sahiji sakola pangbadagna di Selandia Anyar. Sakola ieu dijieun dina taun 1868 ku Gubernur George Grey [2].

Alumni kasohorÉdit

RujukanÉdit

  1. "New Zealand Schools – Education Counts". New Zealand Ministry of Education. Diakses tanggal 9 September 2011. 
  2. Auckland Grammar School. "Enrolment". Auckland Grammar School. Diarsipkan dari versi asli tanggal 21 June 2006. Diakses tanggal 2 July 2006. 
  3. Sir Edmund Hillary | Auckland Grammar School. Ags.school.nz. Retrieved 10 August 2011.