Babakan, Babakanciparay, Bandung

Babakan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Babakanciparay, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Babakan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanBabakanciparay



Gnome-home.svg