Babakan, Ténjo, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Babakan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ténjo, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Babakan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanTénjo




Gnome-home.svg