Babakan Madang, Babakan Madang, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Babakan Madang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Babakan Madang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Babakan Madang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanBabakan Madang




Gnome-home.svg