Buka ménu utama

Babakan Madang, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Babakan Madang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Babakan Madang
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
RégionJawa
Propinsi Jawa Kulon
KabupaténKabupatén Bogor
Pamaréntahan
 • CamatAzzhahir
Lega
 • Total92,197 km2 (35,597 sq mi)
Pangeusi
 (2014)
 • Total115.981
 • Kapadetan0.0.013/km2 (0.0.033/sq mi)
Zona wanciUTC+7 (WIB)
Kode aréa0251
Désa/Kalurahan9
Ramatlokakecamatanbabakanmadang.bogorkab.go.id


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |




Nuvola filesystems folder home.png