Babakan Madang, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Babakan Madang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Babakan Madang
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
RégionJawa
Propinsi Jawa Kulon
KabupaténKabupatén Bogor
Pamaréntahan
 • CamatAzzhahir
Lega
 • Total92,197 km2 (35,597 sq mi)
Pangeusi
 (2014)
 • Total115,981
 • Kapadetan0,0.013/km2 (0,0.033/sq mi)
Zona wanciUTC+7 (WIB)
Kode aréa0251
Désa/Kalurahan9
Ramatlokakecamatanbabakanmadang.bogorkab.go.id


Nuvola filesystems folder home.png