Babakan Pari, Cidahu, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Babakan Pari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cidahu, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Babakan Pari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCidahu




Gnome-home.svg