Buka ménu utama

Cidahu, Sukabumi

kacamatan di kabupatèn Sukabumi, Indonèsia


Cidahu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cidahu

Peta lokasi Kacamatan Cidahu
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Sukabumi
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Eusi

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit