Babakan Radén, Cariu, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Babakan Radén nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cariu, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Babakan Radén
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCariu




Gnome-home.svg