Cariu, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Cariu nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cariu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBogor
Lega73,66 Kilométer pasagi
Pangeusi45.921 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.08
Désa/kalurahan-