Babakan Sadéng, Leuwiliang, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Babakan Sadéng nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Babakan Sadéng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanLeuwiliang




Gnome-home.svg