Leuwiliang, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Leuwiliang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Leuwiliang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
Lega61,77 Kilométer pasagi
Pangeusi122.352 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.14
Désa/kalurahan-