Babakankarét, Cianjur, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Babakankarét nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cianjur, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Babakankarét
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCianjur




Gnome-home.svg