Babakanlosari Lor, Ciledug, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Babakanlosari Lor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciledug, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Babakanlosari Lor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCiledug




Gnome-home.svg