Ciledug, Cirebon

kacamatan di kabupatèn Cirebon, Indonèsia


Ciledug nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Ciledug

Peta lokasi Kacamatan Ciledug
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cirebon
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit