Babakanpasar, Bogor Tengah, Bogor

Babakanpasar nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bogor Tengah, Kota Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Babakanpasar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBogor
KacamatanBogor Tengah



Gnome-home.svg