Bogor Tengah, Bogor

kacamatan di kota Bogor, Indonèsia

Bogor Tengah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bogor, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Kacamatan Bogor Tengah

Peta lokasi Kacamatan Bogor Tengah
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bogor
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png