Bogor Tengah, Bogor

kacamatan di kota Bogor, Indonèsia

Bogor Tengah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Bogor Tengah
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBogor
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.71.03
Désa/kalurahan-