Babakantarogong, Bojongloa Kalér, Bandung

Babakantarogong nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bojongloa Kalér, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Babakantarogong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanBojongloa Kalér



Gnome-home.svg