Babul Makmur, Aceh Tenggara

Babul Makmur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Babul Makmur

Peta lokasi Kacamatan Babul Makmur
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Tenggara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Aceh Tenggara Citakan:Babul Makmur, Aceh Tenggara


Nuvola filesystems folder home.png