Badran Sari, Punggur, Lampung Tengah

Badran Sari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Punggur, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Badran Sari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanPunggur

Citakan:Punggur, Lampung Tengah


Gnome-home.svg