Bagelen, Padang Hilir, Tebing Tinggi

Bagelen nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Padang Hilir, Kota Tebing Tinggi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Bagelen
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaTebing Tinggi
KacamatanPadang Hilir

Citakan:Padang Hilir, Tebing Tinggi


Gnome-home.svg