Padang Hilir, Tebing Tinggi

Padang Hilir nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tebing Tinggi, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Padang Hilir

Peta lokasi Kacamatan Padang Hilir
Propinsi Sumatra Kalér
Kota Tebing Tinggi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kota Tebing Tinggi Citakan:Padang Hilir, Tebing Tinggi


Nuvola filesystems folder home.png