Bah Birong Ulu, Jorlang Hataran, Simalungun

Bah Birong Ulu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Jorlang Hataran, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bah Birong Ulu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanJorlang Hataran

Citakan:Jorlang Hataran, Simalungun


Gnome-home.svg