Bah Bolon, Dolog Masagal, Simalungun

Bah Bolon nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolog Masagal, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bah Bolon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanDolog Masagal

Citakan:Dolog Masagal, Simalungun


Gnome-home.svg