Bah Bolon Tonga, Panei, Simalungun

Bah Bolon Tonga nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panei, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bah Bolon Tonga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanPanei

Citakan:Panei, Simalungun


Gnome-home.svg