Bah Butong I, Sidamanik, Simalungun

Bah Butong I nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sidamanik, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bah Butong I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanSidamanik

Citakan:Sidamanik, Simalungun


Gnome-home.svg