Bah Jambi, Jawa Maraja Bah Jambi, Simalungun

Bah Jambi nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Jawa Maraja Bah Jambi, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bah Jambi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanJawa Maraja Bah Jambi

Citakan:Jawa Maraja Bah Jambi, Simalungun


Gnome-home.svg