Bahal Batu, Huta Bayu Raja, Simalungun

Bahal Batu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Huta Bayu Raja, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bahal Batu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanHuta Bayu Raja

Citakan:Huta Bayu Raja, Simalungun


Gnome-home.svg