Bahalat Bayu, Jawa Maraja Bah Jambi, Simalungun

Bahalat Bayu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Jawa Maraja Bah Jambi, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bahalat Bayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanJawa Maraja Bah Jambi

Citakan:Jawa Maraja Bah Jambi, Simalungun


Gnome-home.svg