Bahapal Raya, Raya, Simalungun

Bahapal Raya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Raya, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bahapal Raya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanRaya

Citakan:Raya, Simalungun


Gnome-home.svg