Bahara, Panjalu, Ciamis

désa di Ciamis, Jawa Barat

Bahara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Panjalu, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Bahara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPanjalu




Gnome-home.svg