Bahung Huluan, Dolok Batu Nanggar, Simalungun

Bahung Huluan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Batu Nanggar, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bahung Huluan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanDolok Batu Nanggar

Citakan:Dolok Batu Nanggar, Simalungun


Gnome-home.svg