Bajenis, Tebing Tinggi

Bajenis nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tebing Tinggi, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Bajenis

Peta lokasi Kacamatan Bajenis
Propinsi Sumatra Kalér
Kota Tebing Tinggi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kota Tebing Tinggi Citakan:Bajenis, Tebing Tinggi


Nuvola filesystems folder home.png