Bandéra Apganistan

Bandéra Apganistan ieu dipaké ku pamaréntahan transisi Nagara Islam Afganistan dina taun 2002-2004 jeung resmina dipaké saprak 4 Januari 2004.

Rasio bandéra 2:3

Tingali ogéÉdit

Citakan:Bandéra ti Asia


 

Citakan:Apganistan-stub