Bandar Udara Con Dao

Bandara Con Dao atawa Con Dao Airport nyaéta bandara utama nu ngalayanan ibu kota Vietnam, Con Dao jeung sabudeureunnana. Bandara ieu miboga kode IATA VCS jeung kode ICAO VVCS.

Bandara Con Dao
{{{gambar}}}
Kode IATA VCS
Kode ICAO VVCS
NGalayanan Con Dao, provinsi Ba Ria Vung Tau
Nagara {{{nagara}}}
Pengelola {{{pengelola}}}
Tipe sipil
Zona waktu UTC+7
Élevasi 2 m (6,56 f)
Koordinat 08° 43′ 57,4″ LKi,
106° 37′ 44,23″ BWé
Landas pacu
Arah Panjang Pabeungeutan
ft m
09L/27R 4.233 1278 beton
Badara Con Dao

Terminal jeung Maskapai PenerbanganÉdit

Bandara Con Dao 1 terminal.