Bandar Udara Internasional Long Thanh

Bandara Internasional Long Thanh atawa Long Thanh International Airport nyaéta bandara internasional utama nu ngalayanan ibu kota Vietnam, Kota Ho Chi Minh jeung sabudeureunnana. Bandara ieu miboga kode IATA ? jeung kode ICAO ?.

Bandara Tan Son Nhat
{{{gambar}}}
Kode IATA SGN
Kode ICAO VVTS
NGalayanan Kota Ho Chi Minh, Dong Nam Bo
Nagara {{{nagara}}}
Pengelola {{{pengelola}}}
Tipe sipil
Zona waktu UTC+7
Élevasi 10 m (34 f)
Koordinat 10° 58′ 52,4″ LKi,
106° 49′ 10,6″ BWé
Landas pacu
Arah Panjang Pabeungeutan
ft m
? 13.123 4.000 beton
? 13.123 4.000 beton
? 13.123 4.000 beton
? 13.123 4.000 beton

Terminal jeung Maskapai PenerbanganÉdit