Buka ménu utama

Bandara Dong Hoi atawa Dong Hoi Airport, Sân bay Đồng Hới nyaéta bandara utama nu ngalayanan ibu kota Vietnam, Dong Hoi jeung sabudeureunnana. Bandara nu dioperasikeun ku PT Angkasa Pura II ieu miboga kode IATA VDH jeung kode ICAO ?.

Bandara Dong Hoi
{{{gambar}}}
Kode IATA VDH
Kode ICAO ?
NGalayanan Dong Hoi, provinsi Quang Binh
Nagara {{{nagara}}}
Pengelola {{{pengelola}}}
Tipe sipil
Zona waktu UTC+7
Élevasi 10 m (34 f)
Koordinat 17° 30′ 54,4″ LKi,
106° 35′ 26,23″ BWé
Landas pacu
Arah Panjang Pabeungeutan
ft m
? 7.874 2400 beton
Bandara Dong Hoi

Terminal jeung Maskapai PenerbanganÉdit

Bandara Dong Hoi 1 terminal.